< Tilbage

Quooker Fusion Square krom inkl. PRO3 beholder. Levering 1-2 hverdage

TILBUD: DKK 9.500,00


Normalpris: DKK 11.990,00


Antal  
Fusion er en 3-i-1 hane med varmt, koldt og kogende vand i én og samme hane. Du skal vælge Fusion, hvis du ikke ønsker to haner ved vasken, eller hvis du ikke har plads til to haner. På Fusion hanen er grebet til koldt og varmt vand adskilt fra grebet til kogende vand. Fusion har en yderligere børnesikring med dobbelt tryk-dreje greb. På andre Quooker haner er der et enkelt tryk-dreje greb.
Fusion skifter omgående mellem koldt, varmt og kogende vand. Du skal altså ikke vente på det kogende vand, hvis du lige har brugt den kolde hane.
Fusion hanen kan ikke justeres i højden

Quooker Fusion Round messing inkl. pro3 beholder. Levering 1-2 hverdage
PRO3VAQ beholderen indeholder 3 liter kogende vand. Du skal vælge PRO3VAQ, hvis du har en almindelig husholdning. Beholderen kan også anbringes i køkkener med skuffer. Beholderen kan stå på gulvet i køkkenskabet eller hænges på væggen med et ophængsbeslag. VAQ er betegnelsen for den revolutionære høj-vakuumisolering af Quooker-beholderen. VAQ gør brug af vakuum i kombination med et varmeskjold, som er den bedste isolering, der findes. Dette princip gør beholderen særdeles økonomisk og kompakt. Energiforbruget er kun ca. 45 øre pr. dag ved stand-by.
Din indkøbskurv er tomdenvarmehane.dk  |  
Kildebrønde Landevej 6 | 2670 Greve Strand | Tlf. 4361 0387 | E-mail